Welcome, visitor! [ Register | Login ]   rss feed
Ukupno oglasa: 53.316 Post a Classified!

Pomoć

Hot Oglasi Vam omogućavaju da dodajete oglase na najbrži i najjednostavniji način. Nije potrebno čak ni da se registrujete, dovoljno je samo da navedete podatke vezane za oglas i biće objavljen.

Ipak, naprednijim korisnicima koji žele punu kontrolu nad svojim oglasima omogućili smo proces registracije koji će pružiti sve potrebne prednosti u kontroli oglasa.

Dodavanje oglasa

Za dodavanje oglasa bez registracije kliknite da dugme Dodajte Oglas! u gornjem desnom uglu, popunite potrebna polja i kliknite da dugme Dodaj. Oglas će biti poslat na proveru i nakon toga u najkraćem mogućem roku objavljen. Dodati oglasi se automatski brišu nakon 60 dana!

Registracija

Za korisnike koji žele napredniju kontrolu nad svojim oglasima moguća je registracija. Kliknite na link Registracija u gornjem desnom uglu i popunite neophodna polja. Link sa lozinkom će biti poslat na Vaš email. Registracija će Vam omogućiti pristup kontrol panelu i strani za podešavanje korisničkog profila.

Kontrol panel

Kontrol panel omogućava pregled i upravljanje oglasima dodatih od strane registrovanog korisnika. Moguća je izmena postojećih oglasa kao i njihovo pauziranje i aktiviranje.

Uređivanje profila

Na strani za uređivanje profila imate mogućnost podešavati svoje korisničke podatke i dodavati sliku.

Za više pitanja kontaktirajte nas na info@hotoglasi.com